pondělí 14. března 2011

Crocsy?!?

     Před pár týdny jsem si zvrkla kotník a to mě inspirovalo k napsání tohoto článku. Dali mi totiž ortézu a ono samotné chodidlo bylo nateklé a celkově asi dvakrát větší než normálně. Tak jsem začala přemýšlet, co vůbec budu nosit, protože bych potřebovala tak o tři čísla větší botu a k tomu ještě druhou menší. :D Vyřešila jsem to tak, že dva týdny jsem zůstala doma, protože noha byla pořád nateklá a mě bolela jakákoliv manipulace s ní. Jenže taky musím někdy do školy a v této obuvní krizi mě napadlo celkem rozumné řešení.
     Mám takové ty zimní crocsy s kožíškem, ale nosím je maximálně doma nebo na zahradu. Koupila jsem si asi o 1,5 čísla větší, protože jsem se dočetla, že do velikosti není započítán kožíšek, který zabírá celkem dost místa. Tak jsem si z jedné crocsy kožíšek vyndala a díky tomu, že už mi noha trochu splaskla, se mi jí tam podařilo narvat. :) 
     Tak když bude mít někdo podobný problém, možná mu tenhle článek pomůže. Nevýhodou je, že se vždycky strašně stydím, když musím jet přes celou Prahu v crocsech do školy, protože nemám moc sportovního oblečení a ono se to těžko kombinuje s černým kabátkem, kabelkou, možná nějakýmm barevným doplňkem a berlemi. :D Ale co.. Aspoň můžu chodit ven a po těch dvou týdnech to fakt dokážu ocenit. 



12 komentářů:

  1. To se ti nedivím... já crocsy nikdy neměla a vždycky jsem je strašně nesnášela, ale tyhle Vánoce jsem dostala jedny od babí s dědečkem, taky takovýhle s kožíškem, fialový. Tak jsem je vzala na milost - a faktem je, že pohodlnost se jim prostě upřít nedá!:)
    No, ať máš nožku brzo fit!!!:)))

    OdpovědětVymazat
  2. Ja bych si je uprimne dobrovolne nikdy nevzala, ale jak pises, pokud je zapotrebi pohodli, nota bene v pripade urazu, tak to urcite muzou vykonat dobrou sluzbu. Muj tatka je nosi na rizeni na dlouhe vzdalenosti, kdyz jedem na dovcu :D Taky preju brzke uzdraveni!

    OdpovědětVymazat
  3. mně se vždycky líbily, jen mě štve fakt, že jsou všude.. takže je nemám a ani to neplánuju.. ale pro pohodlí vše, no problema=) a s berelema to každý pochopí, že nemáš jinou možnost, aspoň jsi měla prsty relativně v teple..
    a děkuju za krásný komentář, mám z něho fakt moc velkou radost! ať se ti při blogování daří a nožka brzy uzdraví=)
    pac a pusa, I.

    OdpovědětVymazat
  4. Taky moc děkuju. Hnedka se mi bude do školy jezdit s trochu lepší náladou. :)

    OdpovědětVymazat
  5. jéé, máš super blog fakt a dobrej nápad s tou "šperkovnicí",)
    hm..kroksky sou ohavnost sama ale nejpohodlnější "boty" co sem kdy měla^^a s kožicehm sou suprový,ňu

    OdpovědětVymazat
  6. Děkuju. To jsem ráda, že to sem nepíšu zbytečněně. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Inak na druhu stranu ma napadlo, ze je super ze ti to takto pomohlo,ale co som nevedela a prekvapilo ma to, priatel ma problemy s nohou a chodi uz dlhsie k jednemu specialistovi a on mu dava vyrabat specialne vlozky do topanok, no sokujuce je to ze te doktor ODPORUCA CROCSY ako obuv, ktora je vynikajica zdravotne, skvele vyvazi nohu a cele telo:))

    OdpovědětVymazat
  8. moja, hlavne, že sa ti to zalieči! a náhodou to musia byť riadne zaujímavé kombinácie!

    OdpovědětVymazat
  9. No zajímavá kombinace to opravdu je! :D Mám teď nový červený kabátek a nemůžu ho nosit, protože to už bych vážně vypadala jako blázen. :D Ale tak zdraví nade vše.

    OdpovědětVymazat
  10. zajímavý článek :) a ten konec kabelka kabát a ta obuv mě pobavil pěkně napsané a až se mi někdy něco podobného stane rozhodně vyzkouším ;D :)

    OdpovědětVymazat